opc_loader

Wensenlijst

El Nido

69,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  2  items


Wie woont daar? Dieren blijven ons verbazen met hun gewoonten, zelfs als ze op zoek zijn naar een dak om onder te schuilen; nesten maken of schuilplaatsen of holen zoeken om in te slapen, veilig te zijn en hun jongen te hebben.
 In deze puzzelserie isgeprobeerd een aantal van deze huizen na te maken. Het zijn dubbele puzzels, met een grotere complexiteit en een groter aantal stukjes. In de eerste laag reconstrueert u de omgeving waar ze zich bevinden. In de tweede laag betreden we ze om een beetje te laten zien hoe het leven van binnen zou zijn.

El Nido is het huis dat de vogels bouwen om hun eieren en kuikens te beschermen tegen roofdieren en hen meer comfort te bieden. Onze Specht heeft besloten om een nest te maken van een boomstam.

_ Geheel met de hand gemaakt met hout uit onze omgeving of teruggevonden. 

_ Het bestaat uit 33 stuks plus de basis.

_ Elk stuk is afkomstig van een houten snede, dus het product zal verschillen hebben in de vorm en toon van de aderen ten opzichte van die van de getoonde afbeeldingen.

_ Vrij van vernissen of kleurstoffen. Het heeft een afwerking om het hout te beschermen op basis van 100% natuurlijke oliën.

_ Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 3 jaar. Inclusief kleine onderdelen.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 4,75, gratis vanaf € 70,-
BE: € 6,50, gratis vanaf € 80,-
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items
69,95