opc_loader

Wensenlijst

Het gekke paleis

22,50 18,00 Je bespaart: 20%
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
 1 items

Twee "gekke" bouwers met één doel: het hoogste paleis bouwen zonder dat deze omvalt. De bouwers mogen er niet vanaf vallen. Om de beurt plaats je een houten blok door de instructies op te volgen van de dobbelsteen. De bouwer word aan het einde van iedere beurt verplaatst naar het laatst gelegde blok.

  • Het spel bestaat uit: 21 houten blokken, een dobbelsteen en twee gekleurde poppetjes. Het gekke paleis is voor twee spelers.
  • Leeftijd: +5 jaar.
  • Afmetingen doos: 30.5 x 18.5 x 3.5 cm.
  • Het gekke paleis is uit ecologisch verantwoord hout vervaardigd met niet-giftige verf en gemaakt in Italië.
  • FSC gescertificeerd

Milaniwood produceert milieuvriendelijke producten met hoge kwaliteit, volledig designed & geproduceerd in Italië. Het design van de spellen en bouwblokken is uit de hand van jonge Italiaanse ontwerpers. Zij hebben erg gelet op het uiterlijk van het speelgoed aan de hand van trends en design, met het vrije spel van kinderen als uitgangspunt. Verder is het speelgoed creatief, educatief en stimulerend voor de (fijne) motoriek en concentratie. Het speelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten. Het speelgoed bestaat uit bouwblokken, behendigheidspellen en traditionele bordspellen met hun eigen twist. Het is gemaakt van hoog kwalitatief hout en voorzien van niet-giftige verf.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Spaarprogramma

Bestel dit artikel en verdien spaarpunten voor korting.

 ▸  Spaarpunten

Verzendkosten

NL: € 4,50, gratis vanaf € 65,-
BE: € 6,50, gratis vanaf € 80,-
 ▸  Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

 ▸  Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items
22,50 18,00