opc_loader

Wensenlijst

Spaarpunten


Vanaf 1 oktober 2020 stoppen wij met het toekennen van spaarpunten in ons spaarpuntenprogramma. De verzamelde spaarpunten kunnen nog tot 1 januari 2021 worden ingeleverd. Daarna is het niet meer mogelijk de verzamelde punten in te leveren.

!!!!! LET OP. Onderstande is geldig tot 1 oktober2020!!!!!

Spaar voor leuke korting op speelgoed! Je ontvangt bij Speeltak € 1,- korting voor elke 100 spaarpunten die je inwisselt.

Klik rechtsonderaan op 'Spaarpunten' (of rechtsboven op het profiel-icoon als je de site bezoekt met je telefoon) en log in om jouw gespaarde saldo te zien. Je hebt jouw spaarpunten al snel verdiend:

 

  • Maak een account aan: Je hebt een account nodig om mee te doen met het Speeltak spaarprogramma. En dat levert je meteen ook je eerste 10 spaarpunten op.
     
  • Doe een aankoop: Je ontvangt 5 spaarpunten voor elke euro die je uitgeeft bij ons in de webwinkel. Oftewel: je spaart 5% met elke euro die je besteedt. Ook voor aankopen in onze shop-in-shops kun je spaarpunten verdienen. Als jij een account hebt en je bonnetje mailt naar gini@speeltak.nl, dan voeg ik je verdiende spaarpunten graag toe aan je saldo.
     
  • Beveel Speeltak aan: Verdien 250 spaarpunten voor iedere keer dat je een vriend(in) doorverwijst die meer dan €100 uitgeeft in de webwinkel. Je vindt jouw persoonlijke doorverwijs-link door rechtsonderaan op 'Spaarpunten' te klikken, in te loggen en te klikken op 'deel met vrienden'.
     

Je kunt je spaarpunten meteen inleveren voor korting bij je volgende bestelling in de webwinkel, maar je mag ook verder sparen. Je spaarpunten zijn onbeperkt geldig en zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

Begin met sparen: maak vandaag nog een account aan.

Gini