opc_loader

Wensenlijst

Limited edition Grapat

25,00
x
Zet op wensenlijst
Grapat
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  8  items

De afgelopen weken/maanden zijn een uitdaging geweest voor Grapat en al haar afnemers en voor al het personeel dat betrokken is bij het maken van dit schitterenden speelgoed. Niemand heeft eerder een dergelijke situatie meegemaakt en er erg veel moeite gedaan om toch te blijven leveren onder de gevoelens van onduidelijkheid, verwarring en isolatie.

Grapat heeft besloten om een Limited Edition te creëren die ze Celibrate Life noemen, om iedereen te bedanken voor hun vertrouwen in het merk Grapat maar ook een bedankje te zijn voor hun medewerkers, volgers via social media, vrienden en familie. "Bedankt voor het zijn van het licht dat ons door deze lange donkere nacht heeft geloodst. Aan het einde van de nacht vinden we weer nieuwe hoop, plezier en creativiteit."

Er zijn twee Limited Editions beschikbaar.
De eerste is genaamd Hope wat ons allemaal heeft toegestaan om door te gaan in deze lastige periode.
De tweede is genaamd Joy en toont het verlangen om te vieren hoe de wereld beter wordt elke dag een klein beetje meer.

Om bij te dragen aan de herontwikkelingen van de regio waarin Grapat produceerd stelt zijn een deel van de opbrengsten beschikbaar voor een herstelfonds voor mensen die in de problemen zijn gekomen door de Corona situatie in Catalonië. Wij als Speeltak zullen ook een deel van de opbrengst doneren aan een goed doel, te weten de Isala klinieken in Zwolle. Ze kunnen dit geld besteden voor inzetten van meer begeleiding voor ouderen tijdens en na een ziekte.

Omdat dit echt een limited edition is hebben we besloten om de verkoop van deze producten te reguleren tot 1 set van Hope en 1 set van Joy per klant. Het is uiteraard toegestaan om andere artikelen erbij te bestellen. Alle artikelen zullen tegelijk verstuurd worden zodra de Limited editions binnen zijn. 

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing en deze kunt u vinden bij de extra informatie.

LET OP!!!

We kunnen nog niet een definitieve afbeelding tonen omdat niet bekend is wat er in de sets zit. Tot die tijd hebben we een aantal afbeeldingen geplaatst die niet specifiek de producten hoeven te bevatten die in de uiteindelijke sets terecht gaan komen. Aan de geplaatste afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Zodra meer beeldmateriaal beschikbaar is zal dit worden geplaatst.
 

Spelregels


Om alle mensen een eerlijke kans te geven om een Limited Edition Hope of Joy te kunnen bemachtigen hebben we een aantal spelregels opgesteld. Deze zijn:

1. Er mag per verzendadres 1 set Hope en 1 set Joy worden besteld. Dat betekend ook dat als er eerder is besteld op een adres daar niet nog een bestelling kan worden geplaatst met deze sets.
Te veel bestelde sets zullen uit de orders worden verwijderd.


2. De sets worden verstuurd wanneer de sets worden ontvangen door Speeltak. Wanneer het wordt verzonden ontvangen jullie een berichtje.
 

3. Er kunnen andere artikelen worden mee besteld met deze sets en deze zullen tegelijk met de sets worden verstuurd, dat kan niet eerder. Dit doen we om extra kosten en transporten te voorkomen.

4. Met uitzondering van de verzendperiode zijn de reguliere voorwaarden van toepassing.

Winkelwagen
Spaarprogramma

Bestel dit artikel en verdien spaarpunten voor korting.

Spaarpunten

Verzendkosten

NL: € 4,75, gratis vanaf € 70,-
BE: € 6,50, gratis vanaf € 80,-
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items