opc_loader

Wensenlijst

Naturel earth paint

Op zoek naar volledig natuurlijke, zeer kwalitatieve en bovendien economische verf? Natural Earth Paint gebruikt natuurlijke kleurpigmenten uit de aarde en andere organische ingrediënten om volledig veilige, duurzame, en prachtige verf te maken. Natural Earth Paint levert verschillende varianten verf van de hoogste kwaliteit. Alle verf is gemaakt zonder conserveermiddelen, zware metalen, toxische oplosmiddelen, kunststoffen en vulstoffen.

De ingrediënten die er wél in zitten: biologische maïs zetmeel, Arabische gom en natuurlijke aarde- en mineralenpigmenten. Deze pigmenten maak je zelf met water of olie aan tot een prachtige natuurlijke verf die geschikt is voor kinderen, volwassenen en professionals. Natural Earth Paint is zuiver en bovendien een van de meest duurzame verven die momenteel beschikbaar zijn. Er zijn drie varianten:

De kinderverf
De pigmenten worden gemengd met water. De hoeveelheid aan te maken verf is zeer economisch ten opzichte van de schijnbaar goedkopere kinderverven. Met de kinderverf kan worden geschilderd op doek, papier, hout, steen, textiel, glas en meer. De verf is zeer gemakkelijk uit kleding te wassen en ook van tafels en andere oppervlakken te verwijderen. 

Schmink
De ecologische en huidvriendelijke schmink is zowel voor kinderen als volwassenen een uitkomst. Deze facepaint is makkelijk te verwerken en eenvoudig afwasbaar met water!  

Olieverf
Met de groeiende collectie kleuren van deze kwaliteitsverf heeft de beeldende kunstenaar de mogelijkheid om een bewuste en ecologische richting in te slaan. De prachtige en natuurlijke olieverf van Natural Earth Paint is een zeer goede vervanger van de doorgaans chemische en toxische verven uit de traditionele olieverfkunst. 

De aardeverfpoeders van Natural Earth Paint staan garant voor kwaliteit, levendigheid en diep verzadigde en warme kleuren om prachtige kunst van deze tijd te creëren.

Filters
€ 11
€ 33
Merken
Voorraad
    Resultaat:1
    Resultaat:1