opc_loader

Wensenlijst

Ostheimer

Let op! 40 % van je bestelling mag uit Ostheimer bestaan. Lees hieronder waarom..

Al meer dan 80 jaar produceert Ostheimer zorgvuldig houten figuren met de hand. De wens van Ostheimer is om de kinderen een mooi beeld te geven van de mensen en dieren in onze wereld.

Het werk van Ostheimer is van hoge kwaliteit. Ze zijn er van overtuigd, hoewel ze zich bezighouden met vrij fantasierijk spel, de kinderen belangrijke stappen in hun ontwikkeling kunnen zetten. En dat ze de schoonheid van de kindertijd ervaren, talenten krijgen die hen zullen versterken en hen zullen helpen om het leven te ontmoeten met al zijn uitdagende aspecten.

Een belangrijk onderdeel van Ostheimer is dat alle items van hoogwaardig en milieu vriendelijke materialen worden gemaakt. Alles wordt bewust uitgekozen. Het hout is afkomstig van duurzame lokale bosbouw. Er wordt geschilderd met zorgvuldig gekozen kleuren en biologische olie. Dit om de natuurlijke kwaliteiten van het hout te behouden.

Elk stuk hout verteld zijn eigen verhaal. De oppervlakken worden niet afgedicht door het verven of vernissen. De zorgvuldige behandeling met verven en biologische oliën geeft kinderen de mogelijkheid om de vitaliteit van het hout te ervaren.

Door de jaren heen is Ostheimer een zeer gewaardeerd merk geworden. Er is veel vraag naar en omdat alles met de hand wordt gemaakt is de levering van Ostheimer niet altijd plezierig. Ik weet nooit welk deel van de bestelling zal komen. De laatste levering van Ostheimer was al mijn webwinkel uit voordat het in mijn webwinkel stond. En na een aantal weken heb ik gezien dat particulieren die bij mij Ostheimer hebben gekocht dit een aantal weken later doorverkopen op facebook en marktplaats, (En vast op nog meer plaatsen) voor echt mega bedragen. Ik verkoop liever aan mensen die hun Ostheimer kopen om hun kindje er mee laat spelen.

En zoals het bekende spreekwoord zegt: De goede moeten onder de kwaden lijden. Heb ik besloten om Ostheimer te verkopen als onderdeel van een bestelling. 40 % van je bestelling mag uit Ostheimer bestaan. Ostheimer moet betaalbaar en beschikbaar blijven voor iedereen. Opkopers die winst maken over de schaarste items ten koste van anderen. Dat past niet bij mij en al helemaal niet bij Ostheimer.

Helaas zal het zo moeten, mijn excuus!

Filters
€ 0
€ 176
Merken
Voorraad