opc_loader

Wensenlijst

Verpakken en verzenden

Verpakken.


Voor het verpakken van onze producten gebruiken we zo veel mogelijk recyclebare materialen. Verpakkingen van de leveranciers die plastic bevatten zullen in sommige gevallen worden verwijderd. De dozen waarin de pakketen verstuurd worden kunnen afkomstig zijn van onze leveranciers en kunnen merktekens bevatten die niet gaan over de inhoud. Wanner het echt niet anders kan nemen we een nieuwe doos. Deze nieuwe dozen kopen we uit restpartijen en/of tweedehands in.

Voor het opvullen van de pakketen gebruiken we alleen papier of vouwkarton. deze is te recycelen net als de dozen. Om het volume zo klein mogelijk te houden zorgen we er voor dat de dozen zo goed mogelijk om het product heen passen. Dat zorgt voor minder vervoer van lucht. Ook proberen we orders te combineren. Denk bij het bestellen ook aan het milieu. Plaats liever een grotere bestelling dan een kleine. Dit zorgt voor minder transportbewegingen

Wij kijken erg naar hoe we onze verpakkingen kunnen hergebruiken om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Hergebruik is hiervan een belangrijk onderdeel. We zouden het fijn vinden als alle verpakkings materialen zo veel mogelijk nog een keer gebruikt zouden worden en/of gerecyceld worden.

Verzenden.

Standaard versturen we de bestelling naar het door jou opgegeven verzendadres. Bij elk artikel op onze website is de levertijd vermeld. Deze levertijd gaat uit van een reguliere afhandeling door de pakketbezorger. We maken hiervoor gebruik van DHL, PostNL of DPD. We vragen je vriendelijk om te kiezen voor het ophalen van de pakketjes bij een ophaalpunt. Wanneer we dit met ons allen doen besparen we een boel vervoers bewegingen.

Brievenbuspakjes worden alleen in Nederland verzonden en hebben minder invloed op de uitstoot van CO2. Daarom hebben we voor de artikelen waar dat kan de mogelijkheid om via een brievenbuspakje te versturen. Let hierop tijdens het bestel proces.

Wanneer het pakketje niet met spoed nodig is kun je vanaf 1 oktober 2020 kiezen voor het verzenden via Homerr. Dan wordt het pakketje bij jou in de buurt afgeleverd op een adres waar je het zelf kunt komen halen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De verzendtijd is wat langer maar wel milieu vriendelijker. Deze dienst is tot 1 januari 2021 alleen in Nederland beschikbaar. Na deze datum is ook in België leveren via Homerr mogelijk.

Heel af en toe loopt de levering door de pakketbezorger vertraging op, bijvoorbeeld omdat zij het op dat moment heel druk hebben. Daar hebben wij helaas geen invloed op. Houd bij verzending naar het buitenland rekening met een langere levertijd. (Update1-4-2020: Momenteel is het door de corona problematiek wat drukker dan normaal bij de postbedrijven. Houdt rekening met langere levertijden)


 

Verzendkosten    standaard     90gratis vanaf 
Nederland€ 6.00€ 80,- 
België€ 8.00€90,- 
Duitsland€ 9.00