opc_loader

Wensenlijst

Verpakken en verzenden


Voor het verpakken van onze producten gebruiken we zo veel mogelijk recyclebare materialen. Verpakkingen van de leveranciers die plastic bevatten zullen in sommige gevallen worden verwijderd. De dozen waarin de pakketen verstuurd worden kunnen afkomstig zijn van onze leveranciers en kunnen merktekens bevatten die niet gaan over de inhoud.

Voor het opvullen van de pakketen gebruiken we alleen papier of vouwkarton. deze is te recycelen net als de dozen. Om het volume zo klein mogelijk te houden zorgen we er voor dat de dozen zo goed mogelijk om het product heen passen. Dat zorgt voor minder vervoor van lucht. We zouden het fijn vinden als alle verpakkings materialen zo veel mogelijk gerecyceld worden.

Standaard versturen we de bestelling naar het door jou opgegeven verzendadres. Bij elk artikel op onze website is de levertijd vermeld. Deze levertijd gaat uit van een reguliere afhandeling door de pakketbezorger. We maken hiervoor gebruik van DHL, PostNL of DPD.

Heel af en toe loopt de levering door de pakketbezorger vertraging op, bijvoorbeeld omdat zij het op dat moment heel druk hebben. Daar hebben wij helaas geen invloed op. Houd bij verzending naar het buitenland rekening met een langere levertijd. 


 

Verzendkosten     standaard      gratis vanaf
Nederland € 4,75 € 70,-
België € 6,50 € 80,-
Duitsland € 8,50
Frankrijk € 13,50
Verenigd Koninkrijk € 13,50