opc_loader

Wensenlijst

Treasure - Box

Wido Mossou heeft gestudeerd, Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit in Delft. Na gewerkt te hebben als productontwikkelaar bij onder andere een aantal Nederlandse meubelmerken in het hogere segment, heeft hij  een eigen studio, Studio WMO, begonnen. Om de fijne kneepjes van het vak houtbewerken onder de knie te krijgen, is hij  in de leer gegaan bij een meubelmaker en bij het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam. Vanuit zijn Studio maakt hij  onder andere houten schatkisten en andere houten producten, die hij verkoopt onder de naam Treasure-box.

Vanuit Gouda bedenk, ontwikkel en maakt hij hoogwaardige producten, waarvan hij  hoopt dat ze mensen blij maken. Om u een schatkist te bieden waar ú blij van wordt, hoor hij  graag wat uw ideeën zijn.

Hij gebruikt zo veel mogelijk eerlijke materialen zoals massief hout, natuurlijke olie, leer en wolvilt. Een belangrijk deel van het gebruikte eiken is bijvoorbeeld Slavonisch eiken. Deze houtsoort behoort tot de top en wordt gebruikt bij de vervaardiging van de mooiste houten vloeren. Het restproduct van deze industrie gebruikt hij voor zijn schatkisten.
Verder zijn de Treasure-boxes duurzaam doordat ze zo gemaakt, dat ze generaties lang mee kunnen gaan.

En voor al de Treasure-box producten geldt: Designed & Handmade in NL!

Filters
€ 5
€ 7
Merken
Voorraad
    Resultaat:1
    Resultaat:1