opc_loader

Wensenlijst

Massiv rekenblokken van hout.

76,95 61,56
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Begrijpend leren rekenen is een belangrijke vaardigheid, maar hoe maak je werken met getallen ook aantrekkelijk? Calculix cijferblokken zijn de oplossing! Bouw prachtige blokkentorens van deze rekenblokken met verschillende getallen en krijg ondertussen inzicht in de wereld van hoeveelheden.
 
Met Calculix rekenblokken kan gespeeld maar ook écht gerekend worden. Het is dus educatief speelgoed en rekenspeelgoed tegelijkertijd. Het design zorgt dat je letterlijk in één oogopslag getallen leert begrijpen: zo zijn de getallen 2 en 3 naast elkaar even hoog als 5, en 3 en 7 even hoog als 10. Ook vermenigvuldigen en delen is via deze blokken inzichtelijk te maken. En dan kun je er ook nog breuken mee uitrekenen!

Dit pakket bevat 61 cijferblokken en een handleiding.De ideale set om thuis of in een kleine groep mee aan de slag te gaan. De spelblokken zijn van FSC massief beukenhout gemaakt en prachtig ontworpen. Ze zijn visueel aantrekkelijk en liggen prettig in de hand. Een mooiere manier om kennis te maken met de wereld van getallen en rekenen bestaat niet! En dat kan dus zelfs in de bouwhoek!
61 blokken: 2 x tien, 10 x de twee, 7 x de drie, 5 x de vier, 4 x de vijf, 4 x de zes, 3 x de zeven, 3 x de acht, 3 x de negen en 20 x een één.

Calculix is ook uitermate geschikt voor kinderen met een zichtbeperking. Bij slechtziendheid of blindheid is voelen erg belangrijk. Door de vormen en ook de hoogteverschillen van de cijfers, wordt ook voor hen het begrijpend leren rekenen eenvoudiger.

Hout is een natuurproduct. Gebruik Calculix bij voorkeur niet op een harde ondervloer als beton of steen. 

Leren rekenen en tellen was nog nooit zo aantrekkelijk en begrijpelijk als met deze prachtige cijferblokken! Ontdek rekenspeelgoed Calculix!

Gemaakt in Europa, FSC hout (Europese afkomst)

Helaas is Calculix alleen verkrijgbaar in de Duitste taal, echter het principe is zo eenvoudig en de handleiding laat zich zo makkelijk lezen dat het zelfs voor iemand die nauwelijks de Duitse taal kent eenvoudig is om te begrijpen. 

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 10.00 gratis vanaf € 120.00
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items