opc_loader

Wensenlijst

Einstein. De avontuurlijke reis van een muis door ruimte en tijd.

19,99
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat Einstein in Leiden benoemd werd tot bijzonder hoogleraar, en dat vieren we met een nieuw prentenboek van Torben Kuhlmann. In dit vierde muizenavontuur maakt een kleine held een reis die geen enkele muis- en zelfs geen mens- ooit gemaakt heeft!

O nee! De kleine muis heeft het grote kaasfestival in Bern gemist! Hij is precies een dag te laat gekomen. Hoe kon dit gebeuren? De muis begint zich bezig te houden met het idee van tijd. Hoeveel hij er ook over leert, de vraag blijft: kun je de tijd stilzetten of zelfs teruggaan in de tijd?
Poging na poging mislukt. Dankzij zijn genialiteit en de aantekeningen van iemand genaamd Albert Einstein lukt het hem uiteindelijk toch een tijdmachine te bouwen.
Tijdreizen blijkt alleen best lastig, en de muis reist niet 1 dag terug in de tijd, maar 80 jaar! Hoe komt hij ooit weer terug in zijn eigen tijd? De kleine muis is radeloos. Maar dan komt hij iemand tegen, die niet veel later ieders voorstelling van ruimte en tijd op zijn kop zet...

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 8,50 gratis vanaf € 90,-
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel