opc_loader

Wensenlijst

Troncoletes

29,95 20,97
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  3  items

De Troncoletes zijn  geschilderd in verschillende kleuren, zodat de verbeelding van uw kind ze transformeert in wat hij wil op elk moment van het spel: een persoon? Een kabouter? Alles is mogelijk in de wereld van "Troncoletes"! Elke Troncolete gaat vergezeld van een beker van dezelfde kleur, ideaal om te helpen bij logisch-wiskundig denken door middel van classificatie, ordening, groepering, associatie, enz.

Het is een ongestructureerd spelmateriaal dat kan worden gecombineerd met vele andere materialen zoals huizen, blokken, verschillende stukken hout, enz., om fantastische verhalen en kleine werelden te bouwen.

Ze worden met de hand gemaakt met hout van verschillende takken die gesnoeid zijn.

_The set bestaat uit 6 Troncoletes met hun pannikine.

_All de stukken zijn afkomstig van eikentakken, jeneverbes of verschillende fruitbomen en behouden een deel van de schors. Met het verstrijken van de tijd  kan het zijn dat de schord loslaar. Dit kan niet worden beschouwd als een defect in het hout, eerder een eigenschap ervan, en het stuk zal zeker zijn charme behouden.

_Hand geverfd met niet-giftige en milieuvriendelijke verf volgens EN-71.

_Elke  Troncolete of beker komt van verschillende houtsneden, dus het zal verschillen vertonen in de vorm en toon van de nerf.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 10.00 gratis vanaf € 120.00
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items
36,24 20,97