opc_loader

Wensenlijst

Okidootjes, veerkracht

12,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  2  items

Onder het motto "Wat er ook gebeurt, ik kan het aan!" heeft Uitgeverij Dubbelzes 51 kaartjes met krachtige kenmerken van veerkracht ontwikkelt. Hoe ga je om met verandering of tegenslag? Hoe herstel je jezelf en pak je de draad weer op?

Okidootjes coachingkaartjes helpen je veerkrachtig te denken en te doen en zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen. Het zijn sterke gedachten die helpen om je veerkrachtiger te maken en een veilige basis in jezelf te creëren.

Okidootjes zijn 51 Coachingkaartjes of kindercoaching kaarten, zo je wilt, met 51 bouwstenen voor veerkracht.

Spelenderwijs ontdek je met deze kaartenset:
• hoe je een positieve focus ontwikkelt;
• hoe je om kunt gaan met verandering, tegenslag en andere stressvolle situaties;
• hoe je oplossings- en doelgericht denkt zodat je zelfvertrouwen en daadkracht krijgt.

Okidootjes zijn samengesteld op basis van diverse wetenschappelijke studies over de belangrijkste kenmerken van veerkracht. Alle informatie over veerkracht en extra werkvormen met downloads zijn te vinden op: www.okidootjes.nl

Op ieder Okidootje staat een sterke gedachte met daaronder een specifiek kenmerk van veerkracht. Van ieder kenmerk zijn er drie verschillende kaartjes. Deze zijn gegroepeerd in 6 thema’s, elk in een eigen kleur. In totaal zijn dit 51 bouwstenen die je kunt gebruiken in alledaagse situaties om veerkracht mee op te bouwen.
• Okidootjes kun je individueel gebruiken, in groepjes van 2 tot 4 spelers, of zelfs met een grotere groep of hele klas.

Een ideaal coachingsspel voor op school, in de klas, op het werk, tijdens stressvolle situaties, in therapie, kindercoaching, voor een examen of psychologische gesprekken. 

Wat is (mentale) veerkracht?

Veerkracht is het vermogen om flexibel te reageren als je uit balans bent gebracht. Met veerkracht sta je stevig in je schoenen. Je bent in staat om je aan te passen en positief om te gaan met veranderingen en andere stressvolle situaties.
Na tegenslag herstel je jezelf om daarna weer doelgericht verder te kunnen gaan.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 4,75, gratis vanaf € 70,-
BE: € 6,50, gratis vanaf € 80,-
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items