opc_loader

Wensenlijst

Bouwset, Vier temperamenten

144,95 144,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  4  items


De Vier Temperamenten zijn  vertaald naar een taal van vorm en kleur. Het resultaat is een kleurrijke bouwset met 61 bouwstenen in vrije vorm. De individuele bouwstenen doen denken aan dieren en verschillende andere wezens, en door verschillende bouwelementen te combineren, wordt er altijd iets nieuws gecreëerd dat de verbeelding zal stimuleren en inspireren.
Het overheersende temperament bepaalt de specifieke stemming waarin iemand zich meestal bevindt. Het beïnvloedt hoe we ons voelen en het leven ervaren, hoe we denken, handelen of reageren.


- Het Melancholische temperament heeft een meelevende en nogal trieste aard. Het is BLAUW, naar binnen draaiend in de diepten, met randen, rondingen en uithoudingsvermogen - zoals het element, de aarde.
- Het Cholerische temperament heeft een actief en vurig karakter. Het is ROOD, gekarteld en soms scherpgerand. Zijn impulsiviteit behoort tot het element vuur.
- Het flegmatische temperament is stabiel en tevreden. Het is GROEN en nog steeds als het oppervlak van een vijver. De rondingen en zachte vormen komen overeen met de
element, Water.
- Het Sanguine temperament straalt vrolijkheid en optimisme uit. Het is GEEL en schijnt van binnenuit en verliest zichzelf in de periferie of aan de hemel. Lucht is het element.


Door een speelse benadering van de karakteristieke kenmerken van de temperamenten kan een gevoel voor hun essentie worden ontwikkeld. En elke persoon is een unieke mix van alle vier temperamenten.

61 bouwstenen in houten frame.
Materialen: kalkhout, niet-giftige kleurvlek op waterbasis/niet-giftige plantaardige olieafwerking.
Afmeting: framelengte 44,5 cm, enkele blokken 4 cm dikte.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 10.00 gratis vanaf € 120.00
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items