opc_loader

Wensenlijst

25 % korting op alles van Quut

Spiraalboortjes

14,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  3  items

Met spiraalboortjes kun je actief en naar hartenlust knutselen. Je maakt eenvoudig gaatjes in hout, noten, kastanjes en eikels of andere vruchten om allerlei knutselwerkjes te maken. Maar ook even een gaatje in gips, of zelfs speksteen is mogelijk. Even met de hand een stukje voorboren en daarna een spijker slaan of schroef indraaien. Dat zijn zo de voordelen van voorboren. De boortjes kunnen ook in karton en zo maak je de meest leuke knutsels en bouwwerken van bijvoorbeeld gebruikte dozen.

Het maken van gaatjes in de kastanjes is vaak een probleem waardoor kinderen pas laat zelfstandig dit creatieve avontuur kunnen beleven. Hulp is nodig vanwege het gebruik van scherpe mesjes en prikpennen.

Je kunt materiaal doorboren door een draaibeweging te maken. Wil je helemaal veilig werken? Gebruik dan een werkhandschoen of klem je object in een houder of bankschroef.

Dus vind je knutselmateriaal en ga aan de slag.

De boortjes kun je fijn opbergen in een bijgeleverd tasje.
De boren hebben de volgende 7 maten: 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 5 en 6 mm en kun je gebruiken voor diverse boorklusjes. Echt gereedschap past bij duurzaam opgroeien.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 8,50 gratis vanaf € 90,-
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items