opc_loader

Wensenlijst

shop quit met 50% korting in de sale!

Archipel

Een coöperatief strategiespel van Jim Deacove, in Nederland uitgegeven door Zonnespel.
2 tot 5 spelers • vanaf 11 jaar • speelduur circa 60 minuten.

De spelers zijn vissers in een Chinees eilandenrijk. Ze vangen vis en leveren de juiste bestellingen af bij de eilanden. De vissers moeten alle eilanden bevoorraden voordat het stormseizoen is uitgebroken. Archipel is een dynamisch spel waarbij de spelers tot het einde van het spel vooruit moeten kijken en hun zettten goed moeten plannen.

27,95 27,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

De vissers vangen 6 soorten vis en brengen deze naar de markt. Omdat elke vis zijn eigen aas heeft, lukt het niet altijd om de vissen meteen te vangen. En een haai kan er met je aas vandoor gaan. Samen proberen de vissers alle markten te bevoorraden. Daar aangekomen kunnen ze in de winkel nieuwe brandstof, stormkleding, aas, e.d. halen.
Richting het einde van het spel komen er meer stormen die het varen moeilijker maken. Ook worden aas, brandstof en andere hulpmiddelen steeds schaarser.

Om de uitdagingen het hoofd te bieden zullen de spelers slim moeten samen werken. Dit samenwerken wordt mooi verbeeld doordat de spelers bij elkaar aan kunnen leggen en brandstof en aas aan elkaar over kunnen geven. Door dit slim te doen vergroten de spelers hun kansen om het spel te winnen. ARCHIPEL is een zeer uitdagend strategiespel waarbij gezamenlijke planning en overleg centraal staat, het spel blijft tot aan het einde spannend!

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 10.00 gratis vanaf € 120.00
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items
33,82