opc_loader

Wensenlijst

shop quit met 50% korting in de sale!

Stockmar x Toverlux creative set

24,95 24,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  3  items

Stockmar Special Edition Crayons + DIY Toverlux Silhouette Paper, 25 p.

Pak deze easy-to-use Stockmar kleurpotloden, en ons speciale Silhouette papier om je creativiteit de vrije loop te laten! Zodra je meesterwerk compleet is, toon je het in de Toverlux-lamp of -frame en kijk je hoe je kunst de wereld opfleurt!

Stockmar & Toverlux: een symfonie van kleur en licht

Kleuren zijn de taal van de ziel, ze hebben een expressieve kracht en geven inzicht in de innerlijke wereld van de kunstenaar. Licht brengt kleur tot leven en onthult de diepte en emotie ervan in het volledige spectrum. Zonder licht slaapt kleur, een verborgen schoonheid die wacht om gewekt te worden. Samen creëren kleur en licht een canvas van eindeloze mogelijkheden.

Stockmar staat bekend om zijn hoogwaardige kunstbenodigdheden en wordt gevierd om zijn levendige kleuren. Hun producten, waaronder bijenwaskrijtjes en aquarelverf, zijn geïnspireerd op Waldorf-onderwijsprincipes, die de nadruk leggen op creativiteit en zintuiglijke ontwikkeling. Elke kleur is zorgvuldig gemaakt om ervoor te zorgen dat het harmonieus is, en moedigt zowel kinderen als volwassenen aan om hun artistieke expressie te verkennen. Stockmar's toewijding aan duurzaamheid en niet-toxische materialen maakt zijn kunstbenodigdheden een vertrouwde keuze voor gezinnen en scholen. Hun assortiment biedt een unieke artistieke ervaring, ontworpen om de verbeelding te wekken en een levenslange liefde voor creativiteit te inspireren.

Toverlux creëert op Waldorf geïnspireerde magische lichten die huizen vullen met warmte en verwondering. Hun kenmerkende product, de Toverlux Lamp, is ontworpen om Toverlux Silhouettes te verlichten en verhalen en kunst tot leven te brengen. De producten van Toverlux zijn niet alleen decoratieve items; het zijn interactieve hulpmiddelen voor gezinnen om gedeelde herinneringen en gekoesterde tradities te creëren.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 10.00 gratis vanaf € 120.00
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items