opc_loader

Wensenlijst

shop quit met 50% korting in de sale!

Story light, The root childeren

57,00 49,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Dit zijn de 9 silhouetten die bij het boek horen: Het verhaal van de wortelkindertjes. Van Moeder Aarde die de slaperige Root Children wakker maakt en hen aanmoedigt om hun nieuwe lentekleding te gaan maken, tot de beroemde foto waar de Root Children naar het licht lopen en zich boven de grond wagen. Inclusief de foto's van de vier seizoenen, prachtig getekend door Sibylle von Olfers.

Alle 9 StoryLux Silhouetten worden op magische wijze verlicht door onze Toverlux Lamp. Laat je kind gemakkelijk de silhouetten veranderen terwijl jij samen het boek leest.

Over de auteur:

Sibylle von Olfers, vier de erfenis van "The Root Children" met Toverlux

Toverlux is vereerd om je huis te verlichten met het betoverende verhaal van 'The Root Children'. Deze tijdloze klassieker, geschreven door Sibylle von Olfers, is gemaakt als een liefdeswerk voor haar jongere zus en verrijkt het leven van haar familie met zijn magische verhaal en nu generaties gezinnen over de hele wereld.

Geïnspireerd door haar fantasierijke opvoeding en diepe band met de natuur, heeft Sibylle von Olfers - een non, kunstleraar en visionair verhalenverteller - dit geliefde verhaal in 1906 gemaakt. Het nodigt ons uit in een betoverde wereld waar de wortelkinderen wakker worden uit hun winterslaap om de schoonheid van de seizoenen te ervaren, die de cycli van de natuur en de onschuld van de jeugd symboliseren.

Met onze Toverlux-lamp brengen we een nieuwe dimensie in dit gekoesterde verhaal en bieden we een ervaring van warmte, verwondering en de nostalgie van een met natuur gevulde jeugd voor het slapengaan.

De samenwerking met uitgever Christofoor heeft het mogelijk gemaakt om deze magische reis met u te delen.

Terwijl de zachte gloed van StoryLux zijn betovering uitstraalt, laten we de erfenis van Sibylle von Olfers en de grillige wereld die ze heeft gecreëerd eren. Doe met ons mee en maak van elke avond een avontuur in het hart van de magie van de kindertijd, waarbij de blijvende charme van "The Root Children" en hun reis door de seizoenen wordt gevierd.

Omarm deze geliefde traditie met StoryLux en laat "The Root Children" je nachten verlichten met verhalen over vreugde en verwondering.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 10.00 gratis vanaf € 120.00
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items