opc_loader

Wensenlijst

shop quit met 50% korting in de sale!

Story light,The sunn egg

34,95 34,95
x
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Dit zijn de 5 silhouetten die bij het boek horen: Het zonne-ei

Alle StoryLux Silhouetten worden op magische wijze verlicht door onze Toverlux Lamp. Laat je kind gemakkelijk de silhouetten veranderen terwijl jij samen het boek leest.

De Toverlux Lamp is hier verkrijgbaar in onze webshop.

Over de auteur:

Elsa Beskow, een erfenis van de verbeelding.

In een studio badend in het zachte licht van de ochtend, maakte Elsa Beskow, wiens pen gefluisterd leek door de essentie van de natuur, werelden waar het alledaagse opbloeide tot het magische. Haar verhalen en illustraties, een tapijt van jeugdwonder, hebben harten over de hele wereld geboeid, waarbij ze eigenzinnigheid vermengd met de zachte lessen van het leven.

Wij bij StoryLux hebben het voorrecht om een licht te werpen op de erfenis van Elsa Beskow en haar tijdloze werk te integreren met onze missie om jonge verbeeldingen aan te wakkeren. Het vertegenwoordigen van haar kunst is een voortzetting van het vertellen van verhalen die fantasie, leren en vreugde weeft in het weefsel van de kindertijd.

Via StoryLux nodigen de betoverde werelden van Elsa Beskow een nieuwe generatie uit om de magie te verkennen die verborgen is in de hoekjes van de natuur, en een liefde voor verhalen vertellen en de grenzeloze mogelijkheden van verbeelding aanwakkert.

Ontdek hier meer over Elsa Beskow.

Aanbevolen artikelen:

Winkelwagen
Verzendkosten

NL: € 6.50 gratis vanaf € 80,-
BE: € 10.00 gratis vanaf € 120.00
Verzenden

Retourgarantie

Recht op retourneren binnen
14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Keurmerk WebwinkelKeur

Keurmerk webwinkel

Laatst bekeken items